Scrisoare deschisa adresata Consulului României la Copenhaga

si comunicatul Ambasadei României în Danemarca, privitor la reacțiile de pe facebook ale românilor din Danemarca, după apariția acestei scrisori
more | mai mult »

I ♥ Scandinavia !

Iubim Scandianavia :) , Danemarca, Suedia, Islanda, Finlanda si Norvegia
more | mai mult »

 

Țările nordice cer ajutor MILITAR: Rusia a trimis armata la graniță

Liderii ‘ţărilor nordice au cerut miercuri o cooperare mai strânsă în regiune şi cu Europa în general, pe fondul preocupărilor privind atitudinea mai „agresivă” a Rusiei după ce Moscova a anunţat noi cheltuieli de apărare şi sporirea capacităţilor militare la frontieră, relatează agenţia DPA.

„Ne confruntăm în prezent cu deteriorarea situaţiei de securitate în regiunea noastră. Rusia adoptă o atitudine mai agresivă”, a declarat prim-ministrul danez Lars Lokke Rasmussen după o reuniune informală a premierilor din ţările nordice şi baltice în capitala daneză, Copenhaga.

La rândul său, prim-ministrul suedez Stefan Lofven s-a pronunţat pentru „un front unit în interiorul Uniunii Europene” şi pentru menţinerea sancţiunilor impuse de UE Rusiei până când Moscova pune în aplicare pe deplin acordul de la Minsk pentru a opri conflictul din estul Ucrainei.

Prim-ministrul norvegian Erna Solberg, un alt participant, a declarat: „Nu putem trăi într-o lume în care ţările mari decid soarta vecinilor lor”.

b093c3c3-540c-41fc-9f88-89ff3ab81839

mai mult la :  www.stiripesurse.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: