Scrisoare deschisa adresata Consulului României la Copenhaga

si comunicatul Ambasadei României în Danemarca, privitor la reacțiile de pe facebook ale românilor din Danemarca, după apariția acestei scrisori
more | mai mult »

I ♥ Scandinavia !

Iubim Scandianavia :) , Danemarca, Suedia, Islanda, Finlanda si Norvegia
more | mai mult »

 

Roman adus din Romania în danemarca pentru a fis judecat. A jefuit un magazind e bijuterii. Lovitura de peste 1,5 milioane dkr

Rumæner sigtet for millionkup i Næstved Storcenter

Lidt over 1 år efter millionkuppet i Borup Design i Næstved Storcenter er den ene af gerningsmændene nu anholdt og sigtet for det spektakulære indbrud.

En 35-årig rumænsk mand er blevet sigtet for at stå bag et spektakulært indbrud i Næstved Storcenter sidste år. 6. april firede 2 gerningsmænd sig ned gennem taget i storcenteret og ind i Borup Design, der fik stjålet ure for 1.674.000 kroner.

Læs også: Tyve brød ind gennem taget

Politiet modtog kun få henvendelser umiddelbart efter indbruddet og valgte derfor at frigive overvågningsbillederne et par uger efter kuppet. Heller ikke de gav noget sådan lige med det samme, men nu er den ene af tyvene altså snuppet.

Fundet  i Rumænien

Den 35-årige rumæner har været internationalt efterlyst i nogle måneder og blev tidligere på måneden anholdt i Rumænien. Tirsdag blev han udleveret til det danske politi, og i dag onsdag skal han fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Næstved.

Rumæner sigtet for millionkup i Næstved Storcenter

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: