Scrisoare deschisa adresata Consulului României la Copenhaga

si comunicatul Ambasadei României în Danemarca, privitor la reacțiile de pe facebook ale românilor din Danemarca, după apariția acestei scrisori
more | mai mult »

I ♥ Scandinavia !

Iubim Scandianavia :) , Danemarca, Suedia, Islanda, Finlanda si Norvegia
more | mai mult »

 

PrioriPay a lansat un card prin care pot fi realizate tranzacţii în 2 secunde BURSA

PrioriPay, platformă de transfer de bani online, lansează „Cardul Prioripay”, după investiţii de 700.000 euro, prin care pot fi transferaţi bani în două secunde, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.
Cardul este destinat posesorilor de cont PrioriPay.
Potrivit sursei citate, transferurile de bani pot fi efectuate în două secunde.

card-prioripay
Cardul PrioriPay este Preplătit şi Reîncărcabil şi funcţionează sub licenţă MasterCard. Prin obţinerea licenţei MasterCard şi datorită autorizaţiei Băncii Naţionale a României (BNR), PrioriPay este singurul operator de plăţi din România care poate emite carduri proprii sub sigla MasterCard, mai arată reprezentanţii companiei.


Prin intermediul Cardului Preplătit Reîncărcabil MasterCard PrioriPay posesorii acestuia pot retrage bani de la bancomate sau pot efectua plăţi la comercianţii care afişează sigla MasterCard, folosind banii din contul deschis în platforma PrioriPay.
Prin utilizarea acestui produs se pot retrage bani de la orice bancomat din lume sau se pot face plăţi la comercianţii care afişează sigla MasterCard, inclusiv comercianţi online. Cardul poate fi emis în lei, euro sau dolari americani.
Până la sfârşitul anului, PrioriPay estimează că va emite peste 10.000 de carduri.
„Estimăm că în 2015, 85% dintre cardurile PrioriPay pe care le vom emite vor fi co-branded, alături de partenerii noştri persoane juridice. Posibilităţile de folosire sunt multiple, în special pentru fidelizarea şi retenţia clienţilor” mai spune Ion Matei, Director General al PrioriPay.
www.prioripay.com este o platformă digitală care poate fi utilizată pentru plăţi, încasări şi transferuri online rapide şi în siguranţă.
„PrioriPay este marca comercială a Capital Financial Services SA, primul emitent de monedă electronică din România autorizat de către Banca Naţională a României (BNR) şi membru principal MasterCard”, potrivit comunicării.

http://www.bursa.ro/prioripay-a-lansat-un-card-prin-care-pot-fi-realizate-tranzactii-in-2-secunde-252325&s=banci_asigurari&articol=252325.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: