Scrisoare deschisa adresata Consulului României la Copenhaga

si comunicatul Ambasadei României în Danemarca, privitor la reacțiile de pe facebook ale românilor din Danemarca, după apariția acestei scrisori
more | mai mult »

I ♥ Scandinavia !

Iubim Scandianavia :) , Danemarca, Suedia, Islanda, Finlanda si Norvegia
more | mai mult »

 

OMV descoperă hidrocarburi la sonda Hanssen din Norvegia

OMV (Norge) AS, operatorul licenței de explorare PL 537, este în curs de finalizare a lucrărilor de foraj la sonda 7324/7-2 Hanssen, aflată într-o regiune neexploatată (wildcat).

Descoperirea Hanssen a fost realizată la aproximativ 7 kilometri nord-vest de descoperirea 7324/8-1 Wisting Central și la aproximativ 315 kilometri nord de Hammerfest.     

„Strategia OMV în stabilirea Norvegiei drept țară de bază pentru activitatea de explorare și producție avansează foarte bine”, a declarat Jaap Huijskes, membru al Consiliului de Administrație al OMV și responsabil pentru activitatea de Explorare și Producție. Sonda Hanssen este a treia sondă forată în cadrul licenței de exploatare 537, acordată în 2009 dintr-un total de 20 de licențe. Sonda a fost forată la o adâncime verticală de 1.679 metri sub nivelul mării, având punctul terminus în formațiunea geologică Snadd din perioada Triasicului mijlociu. Adâncimea apei este de 417,5 metri.

 

OMV descoperă hidrocarburi la sonda Hanssen din Norvegia

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: