Scrisoare deschisa adresata Consulului României la Copenhaga

si comunicatul Ambasadei României în Danemarca, privitor la reacțiile de pe facebook ale românilor din Danemarca, după apariția acestei scrisori
more | mai mult »

I ♥ Scandinavia !

Iubim Scandianavia :) , Danemarca, Suedia, Islanda, Finlanda si Norvegia
more | mai mult »

 

Noul asalt al vikingilor

09c54vikings-469413

Pe radarul companiilor scandinave apare tot mai des Romania, ceea ce se traduce prin marirea numarului de companii nordice, care opteaza sa deschida birouri in tara, dar mai ales prin cresterea de la an la an a investitiilor directe ale unor state precum Suedia, Danemarca sau Norvegia. 

Care este primul gand care va trece prin minte atunci cand intalniti, pe strazile intortocheate din Bucuresti, un antreprenor strain, autor al unor celebre carti de business? Cel mai probabil v-ati spune ca se afla in tara pentru lansarea unui nou volum. Sau, de ce nu, ca este in vacanta, in goana dupa imortalizarea celor mai vizitate obiective turistice. Nu este si cazul lui Jesper Qvist, autorul volumului “A Winner’s DNA: Why some people work less and make more than you” si absolvent al unui program MBA peste ocean. Danezul viziteaza Romania pentru a creiona viitoarele strategii ale companiei sale, Futurelabs, care si-a extis operatiunile si in Romania in aceasta vara. Compania daneza, care opereaza in SUA si pe piata din Batranul Continent, are planuri mari pentru Romania. “Romania este o piata interesanta si foarte competitiva, diferita de Danemarca, exista o plaja larga de talente si nu este la fel de saturata precum in alte state”, spune pentru Biz Jesper Qvist, CEO si fondator al Futurelabs. “Vedem Futurelabs Romania ca pe viitorul nostru centru de inovatie, acesta este si principalul motiv pentru care am ales Romania”, continua Qvist.

mai mult la :

http://www.revistabiz.ro/noul-asalt-al-vikingilor/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: