Scrisoare deschisa adresata Consulului României la Copenhaga

si comunicatul Ambasadei României în Danemarca, privitor la reacțiile de pe facebook ale românilor din Danemarca, după apariția acestei scrisori
more | mai mult »

I ♥ Scandinavia !

Iubim Scandianavia :) , Danemarca, Suedia, Islanda, Finlanda si Norvegia
more | mai mult »

 

Danemarca se pregateste de razboi cibernetic

Danemarca va investi, incepand cu anul acesta, 75 de milioane de dolari in crearea unei unitati de razboi cibernetic ofensiv, pana in 2017, care va lupta impotriva unor tari si organizatii ostile.

s2.ziareromania.ro
Sarcina va fi atribuita Serviciului de Informatii al Apararii (FE) si va fi pentru prima oara cand agentia de spionaj va avea competente de a efectua atacuri cibernetice, subliniaza cotidianul Jydske Vestkysten.

Atacurile cibernetice pot fi efectuate pentru a paraliza sistemele de aparare aeriana, de electricitate si de alimentare cu apa ale inamicului, precum si web site-urile esentiale, afirma Politiken.


Decizia intervine ca reactie la atacurile hackerilor impotriva industriei de aparare daneze, Ministerului Economiei si Afacerilor, Autoritatii Maritime, explica The Local. Mai multe companii au fost de asemenea vizate, China fiind vazuta ca principal suspect.

 

mai mult la :  http://www.ziare.com/international/razboi/danemarca-se-pregateste-de-razboi-cibernetic-1341406

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: